GOEDE DOELEN

De Harry Hardy Stichting zorgt voor of heeft het afgelopen jaar een bijdrage geleverd aan de volgende goede doelen:

  • Fruitschoteltjes aanbieden aan zieken en ouderen van St. Pieter. Tijdens het carnavalsseizoen worden 3 dagen uitgetrokken om alle zieke en alleenstaande buurtbewoners, waar ze ook zijn, thuis, in verzorgingscentra of ziekenhuis, persoonlijk te bezoeken en een fruischoteltje aan te bieden. Ieder jaar worden er tussen de 100 en 120 schoteltjes bezorgd. En dat spreekt voor zich met alleen St. Pieterse vitaminen van Fruithandel Vroegop en Cremerius.
  • Bezoek c.v. de Kwakkerte. Jaarlijks bezoeken wij het Prinsenpaar van c.v. de Kwakkerte van Huize Maasveld. Wij bieden dan een – in overleg met de organisatie – toepasselijk cadeau aan voor de kinderen van Huize Maasveld. Tevens worden er 11 vlaaien meegennomen, die dan uitgedeeld worden. Mia Driessen-Jeukens en Annie Devens sponseren deze vlaaien en helpen tevens mee bij het uitdelen. Prachtige geste van deze twee dames.
  • Seniorenmiddag. De Seniorenmiddag is onderdeel van de charitatieve doelstellingen van de Stichting. het motto: bezorg de senioren een leuke ontspanne middag. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Bij binnenkomst wordt een kopje koffie en een stuk vlaai aangeboden. Deze middag treden diverse artiesten op met zang en buut. Een significant onderdeel is het uitreiken van het beeldje van Verdienste aan een St. Pieterse buurtbewoner, die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de buurt. Deze benoeming gebeurt in samenwerking met de Commissie Orde Beeldje van Verdienste en c.v. de Mosasaurussen.
  • Sociale aspecten. Ook buiten het carnavalsseizoen is de Stichting actief op het maatschappelijk en sociale vlak. Bij het openen van een nieuwe zaak of jubilerende winkelier. Ook besteden wij aandacht aan een ernstige ziek kind (in overleg met school en ouders) en/of buurtbewoner.

Harry Hardy stichting
Breemakkergaard 40
6227 HM Maastricht

info@harryhardy.nl

 


© 2018 Harry Hardy stichting

Realisatie, design en hosting verzorgd door Digitalfix