ACTIVITEITEN

Activiteiten

De Harry Hardy Stichting organiseert verschillende activiteiten tijdens zowel het carnavalsseizoen als daarbuiten.

– Lotenverkoop. Middels het huis aan huis verkopen van loten, dit in samenwerking met c.v. de Mosasaurussen, genereert de Stichting geldelijke middelen om de           voorgenomen goede doelen te kunnen realiseren. Tijdens de Seniorenmiddag worden de winnende loten bekend gemaakt. Na aftrek van de prijzenpot komen de       opbrengsten ten geode van de Stichting  

– Steunberenavond. Wederom in samenwerking met c.v. de Mosasaurussen worden onze ‘vaste’ sponsoren uitgenodigd op de Steunberenavond. Deze ‘vaste’                  sponsoren worden terecht Steunberen genoemd. In een gemoedelijke en familiare ambiance worden deze Steunberen ontvangen. Ze worden ze persoonlijk door      de prins in het zonnetje gezet en krijgen dan het zgn. ‘Sjabbeleerke’ uitgereikt. Dat wordt dan op de Steunberenmuts geprikt. Een activiteit die niet meer weg te            enken is. De kasteleins die Steunbeer zijn en niet in staat zijn om aanwezig te zijn op deze avond, kunnen een bezoek verwachten in hun zaak van de vereniging.

– Elzasser avond. Een nieuwe activiteit, die bijzonder is aangeslagen. Op deze avond werden Elzasser specialiteiten geserveerd, zoals Choucroute. De opbrengst             ging in zijn geheel naar de Stichting.

Harry Hardy stichting
Breemakkergaard 40
6227 HM Maastricht

info@harryhardy.nl

 


© 2018 Harry Hardy stichting

Realisatie, design en hosting verzorgd door Digitalfix